Onze DienstenOnline marketing voor ondernemers

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

U bent op zoek naar een professionele website die goed zichtbaar is in zoekmachines, mobiele ondersteuning heeft en uw boodschap feilloos overbrengt aan uw klanten. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor het midden- en kleinbedrijf met online resultaat als uitgangspunt.

Ruime online ervaring

Retack Design verzorgt sinds 2009 voor inmiddels meer dan 200 klanten online marketing, waaronder websites, webshops, mobiele websites, zoekmachineoptimalisatie, hosting en webteksten. Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende partners met ieder hun eigen online specialisme.

Online resultaat geldt

Ons uitgangspunt is dat u omzet genereert uit het online product dat wij leveren. Via een nauwgezette planning en projectbegeleiding loodsen wij u naar het beste online product dat u kunt krijgen, of het nu een simpele website betreft of een uitgebreide webshop met meer dan 10.000+ producten, gecombineerd met een Social Media- en AdWords campagnes.

Website

Uw website is aan vernieuwing toe of u wilt een compleet nieuwe website die goed gevonden wordt door uw klanten in Google.


Mobiele Website

Uw bezoekers zijn net als u altijd online. Even snel informatie opzoeken is de normaalste zaak van de wereld en zij willen op uw website snel de laatste informatie raadplegen.

Zoekmachineoptimalisatie

U wilt dat uw website beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Wij optimaliseren websites en webshops via een uitgebreid optimalisatietraject.


Webteksten

Websites met juiste webteksten zijn prettiger om te lezen, maar ook beter vindbaar in zoekmachines. Goede inhoud op uw website is dus echt een pre.

Hosting

Hosting van uw website betekent dat uw website geplaatst is bij een bedrijf, die uw website op elk momenten correct weergeeft. Een goede hoster moet betrouwbaar, snel, en gespecialiseerd zijn.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2