HostingUw Website Zonder Problemen Zichtbaar Online

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

image

Betrouwbaar, snel en gespecialiseerd

Hosting van uw website betekent dat uw website geplaatst is bij een bedrijf, die uw website op elk moment van de dag correct weergeeft. Een goede hoster moet betrouwbaar, snel en gespecialiseerd zijn. Wij zijn er van overtuigd dat een goede hosting onmisbaar is voor uw website, mobiele website en zoekmachineoptimalisatie. Uw website moet namelijk snel te bereiken zijn, veilig zijn tegen hackers en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Een goede website begint bij de basis

De basis van een goede website begint bij de juiste hosting. Wij gaan dus niet met de eerste de beste hosters in zee. Wij doen uitsluitend zaken met Byte Hosting uit Amsterdam en Vevida Hosting in Groningen. Uit ervaring weten wij dat zij de beste middelen ter beschikking stellen om uw website zo goed mogelijk te tonen. Bovendien zijn zij zeer gespecialiseerd, zodat wij uw website nóg sneller aan uw bezoekers kunnen tonen. Beide bedrijven hebben een 24 uursservice, wat betekent dat wij zonder problemen, bij alle mogelijke calamiteiten, een oplossing kunnen bieden.

Beter gevonden worden door hosting

Zoekmachines zoals Google maken er geen geheim van dat uw website beter zichtbaar word in hun zoekmachine, door gebruik te maken van goede hosting. Wij zorgen er dus voor dat uw website ook geplaatst word bij die gespecialiseerde hosters, zoals Byte Hosting en Vevida. Alleen op die manier kunnen wij onze techniek afstemmen op de door hun gebruikte servers zodat u hoger in de zoekresultaten komt van Google en andere zoekmachines.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2