Mobiele WebsiteZichtbaar op Mobiele Apparaten

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

image

Onmisbaar voor een moderne website

Uw bezoekers zijn net als u altijd online. Even snel informatie opzoeken is de normaalste zaak van de wereld en zij willen op uw website snel de laatste informatie raadplegen. Een mobiele website is tegenwoordig dus onmisbaar voor een moderne website. Standaard leveren wij uw website met een mobiele versie, zonder extra systeem. Dat betekent dat uw website ten alle tijde snel en overzichtelijk blijft.

Toegankelijk op mobiele platforms

Uw website zal op alle platforms uniform en correct getoond moeten worden. Op die manier is uw website goed toegankelijk op Tablets, iPhone en Android telefoons. Wij zorgen ervoor dat uw website mobiel geoptimaliseerd wordt. Uitgangspunt is dat uw website dezelfde uitstraling krijgt op een Tablet, iPhone, Android telefoon en/of uw computer thuis of op uw bedrijf. Bovendien zorgen wij ervoor dat de laadtijd van uw website minimaal is, zodat uw website ook snel getoond wordt op mobiele apparaten..

Beter gevonden door een mobiele website

Zoekmachines vragen om een mobiele versie van uw website. Onderdeel van zoekmachineoptimalisatie is dat wij uw website leveren met een mobiele website. Zo wordt uw website beter gevonden in Google en andere zoekmachines en dat levert extra bezoekers op. Om het eenvoudig en overzichtelijk te houden wordt er in het ontwikkelingstraject van uw website daar rekening mee gehouden.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2