WebtekstenInhoud van uw website op de eerste plaats

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

image

Goede inhoud is een pre

Websites met juiste webteksten zijn prettiger om te lezen, maar ook beter vindbaar in zoekmachines. Goede inhoud op uw website is dus echt een pre, het liefst geschreven door een copywriter of een communicatiespecialist. De inhoud van uw website wordt door de gebruikte opbouw en de juiste teksten interessant voor bezoekers van uw website.

Effectieve communicatie

Wij hebben een samenwerkingsverband met Judith Siebring van Talaria Communicatie, die voor een aantal van onze websites webteksten heeft geschreven. Zij is in staat om via een uitgebreid traject uw wensen te vertalen naar een correcte inhoud van uw website. Bovendien speelt zij een grote rol in de zoekmachineoptimalisatie, door in het traject op zoek te gaan naar de wens van toekomstige bezoekers van uw website. Effectief communiceren tussen opdrachtgever en klant is haar sterkste punt.

Sneller zichtbaar in zoekmachines

Uw website wordt door juiste teksten beter zichtbaar via zoekmachines bij uw klanten. Google en andere zoekmachines zijn altijd op zoek naar relevante informatie, bij voorkeur geschreven op basis van het product dat u aanbiedt aan uw klanten. Door uw webteksten te laten schrijven door een copywriter zult u merken dat u meer bezoekers krijgt op uw website en dat die vervolgens ook contact met u opnemen. Het plaatsen van de juiste zoekwoorden die aansluiten bij de relevante onderdelen van uw website zorgt er dus voor dat u online beter zichtbaar bent.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2