Uw Professionele WebsiteZichtbaar & Goed Gevonden

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

image

Online resultaat

Uw website is aan vernieuwing toe of u wilt een compleet nieuwe website die goed wordt gevonden door uw klanten in de zoekmachines. Samen met de klant ontwerpen en ontwikkelen wij met verschillende partners websites voor het midden- en kleinbedrijf. Online resultaat is ons uitgangspunt.

Doeltreffende websites

Een goede website houdt in dat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud. Wij ontwikkelen op basis van uw wensen én de bezoekers van uw website het best mogelijke eindresultaat. De inhoud van uw website staat voorop, gecombineerd met aantrekkelijke afbeeldingen, makkelijk en doordacht gebruik, en een geoptimaliseerde techniek. Ook voor mobiel gebruik, zoals iPhone, Tablet en Android.

Uw website wordt beter gevonden

Ons doel is dat u met uw website beter gevonden wordt in zoekmachines. Dat betekent dat u meer bezoekers op uw website krijgt, maar belangrijker is dat die bezoekers ook contact met u opnemen voor het product dat u aanbiedt op uw website. Uw website wordt beter gevonden door een goede inhoud, goede afbeeldingen, de meest recente techniek (hosting en zoekmachineoptimalisatie) en uiteraard wordt uw website mobiel geoptimaliseerd.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2