Zoekmachine OptimalisatieZichtbaar & Goed Gevonden

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

image

Scoren in Google

U wilt dat uw website beter scoort in Google en andere zoekmachines. Wij optimaliseren websites en webshops via een uitgebreid optimalisatietraject. Op die manier ontvangt u sneller en makkelijker nieuwe bezoekers op uw website, waarbij het er uiteindelijk om gaat dat zij contact met u opnemen. Wij hebben ervaring met meer dan 200 websites, waardoor wij uitgebreide kennis hebben hoe uw website beter gevonden kan worden.

Technische optimalisatie

Een goede website houd in dat deze technisch geoptimaliseerd word voor zoekmachines, zoals Google. Gespecialiseerde hosting is belangrijk zodat uw website goed bereikbaar is, en snel en zonder fouten aan uw bezoekers getoond word. Bovendien genereert uw website, door meer tijd te besteden aan het technisch optimaliseren, meer inkomsten. Dit doen wij door een uitgebreid optimalisatie-traject voor-, tijdens- en na het ontwikkelingstraject van uw website. De inhoud, afbeeldingen en de techniek worden zo optimaal op elkaar afgestemd.

Beter gevonden door zoekmachineoptimalisatie

Alle zoekmachines, maar vooral Google, willen dat uw website op alle gebieden geoptimaliseerd wordt voor hun zoekmachine, zodat zij op de juiste wijze uw website kunnen tonen. Zo komt u hoger in hun zoekresultaten en krijgt u meer bezoekers die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Wij plaatsen uw website bij een geoptimaliseerde en gespecialiseerde hoster en stellen de techniek van de website feilloos af op de inhoud, zodat uw website beter gevonden wordt.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2