Over Retack DesignDoeltreffend Webdesign

Retack Design ontwerpt en ontwikkelt websites voor het midden- en kleinbedrijf.

Participatie


Retack Design heeft geparticipeerd in meer dan 200 web- en ontwikkelingstrajecten, optimalisatie-trajecten, online-marketing, logo-ontwerpen en dtp-werk voor het midden- en kleinbedrijf.

Doelstelling

image

Omzetverhoging voor onze klanten. Onze doelstelling is dat onze klanten beter worden van de producten die wij leveren. Uw online investering in uw website heeft u binnen afzienbare tijd weer terugverdient.

Beter vindbaar maken op het internet

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops. Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Samenwerken naar succes

Retack Design is een samenwerkingsverband van webdesigners, met gespecialiseerde partners ter ondersteuning. Wij ontwikkelen websites, mobiele-websites, verzorgen zoekmachinemarketing, plaatsen onze klanten bij solide en gespecialiseerde hosters en zorgen voor professionele webteksten. Wij leggen een sterke nadruk op service, techniek en ontwikkeling, en richten ons op professionals in het midden- en kleinbedrijf. Retack Design is in 2009 opgericht en is in de afgelopen jaren consistent gegroeid. Wij delen passie voor techniek, vormgeving en inhoud met onze partners en vertalen dat met succes door naar de producten voor onze klanten. Retack Design is gespecialiseerd in Joomla! en Magento.

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2