PartnersGebundelde krachten

Gecombineerde web specialiteiten voor het beste resultaat

Retack Design werkt samen en heeft samengewerkt met verschillende professionele partners op het gebied van grafisch ontwerp, copywriting, webdesign, seo-specialisten, facebook-marketeers, hosters en nog vele andere professionals. Ons idee is dat ieder zijn- of haar specialisme aan boord heeft om met elkaar tot een zo goed mogelijk online resultaat te komen. Bovendien bouw je in de die samenwerking ervaring op die tot nog betere resultaten leiden.

Partners

SEG | Reclame, ontwerp en fotografie

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is je partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. Ik fotografeer met grote passie. Ik ontwerp advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor je organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen. Doordachte communicatie voor het belang van je organisatie.

Talaria Communicatie

Wie is Talaria?

Talaria Communicatie is het veelzijdige communicatieadviesbureau van Judith Siebring. U kunt bij haar terecht voor communicatieadvies, tekstadvies en vertalingen.

Enthousiast, efficiënt, overzichtelijk, punctueel en snel, Nederlands nuchter, maar internationaal georiënteerd; dat is Talaria Communicatie.

Hosting

Byte

Byte is een hostingprovider met een sterke nadruk op service, techniek en ontwikkeling, en richt zich met name op professionals (webdesigners of bedrijven). Byte is in 1999 opgericht en in de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. De reden voor het succes is zonder twijfel de passie voor techniek en de sterke focus op prettige dienstverlening. Byte is gespecialiseerd in Clusterhosting en Magento hosting.

Vevida Hosting

Vevida is een betrouwbare hosting partner sinds reeds een aantal jaren. Onze samenwerking kenmerkt zich door een blindelings vertrouwen, en een deskundige en vriendelijke service.

Wie is Retack Design

Retack Design is een jonge organisatie die ondernemers helpt om hun bedrijf beter vindbaar te maken op het internet. Met ervaring in meer dan 200 webtrajecten zien wij kansen, ook bij bestaande websites en webshops.

Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in het maken van websites, mobiele websites, zoekmachinemarketing, hosting en webteksten. Wij zorgen voor een goede website zodat u uw online identiteit koppelt aan een aantrekkelijke uitstraling met duidelijke inhoud.

Waarom Retack Design

  • Websites met online resultaat
  • Uitgebreide zoekmachineoptimalisatie
  • Solide hosting
  • Gespecialiseerde partners
  • Heldere communicatie en tekstadviezen
  • Persoonlijke projectbegeleiding

Portfolio

Geïnteresseerd? Bekijk dan al onze websites, mobiele websites en ander werk in de portfolio

Portfolio Retack Design

Onze Klanten Recente Projecten

  • 1
  • 2